André Hazes gaat naar een nieuwe school: “De overstap naar een andere school vond ik als ouder toch lastig”

André Hazes gaat naar een nieuwe school. André en Monique hadden een tijdje geleden problemen met de oude school van mini Dré en dit schijnt niet opgelost te zijn. Inmiddels hebben ze besloten dat hij beter naar een andere school kan gaan dan op de school blijven waar zijn ouders een rechtszaak mee hebben gehad.

André Hazes gaat naar een nieuwe school
André Hazes gaat naar een nieuwe school

André Hazes gaat naar een nieuwe school

André Hazes gaat naar een nieuwe school. Op de een of andere manier lijkt het André en Monique een goed idee om mini Dré naar een andere school te doen. Dit doen ze puur en alleen omdat ze een conflict hebben gehad met de oude school van hun zoon. Blijkbaar is het tegenwoordig een normale zaak om je zoon hieronder te laten lijden. 

Monique zegt zelf dat ze moeite heeft met de overstap van mini Dré naar een andere school. Op de een of andere manier laat ze het weer over haarzelf gaan, want ze zegt hierover: “De overstap naar een andere school vond ik als ouder toch lastig”. Is dat iets wat zij zelf lastig moet vinden?

(Tekst gaat verder onder de post

De oude school van mini Dré 

André Hazes gaat naar een nieuwe school en het lijkt vooral te maken te hebben met de oude school. De oude school is uiteindelijk een rechtszaak aangegaan omdat André en Monique graag langer op vakantie wilden gaan. Hier hebben ze via de rechter een flinke boete voor ontvangen, maar het lijkt erop dat ze het nog niet klaar vinden. 

Dit lijkt mij de reden waarom ze mini Dré van school hebben gehaald en naar een nieuwe school sturen. Monique heeft het in een eerdere post gehad over dat André stabiliteit mist. Blijkbaar is dit iets wat bij de school ligt en niet bij de ouders. Hoe heeft mini Dré stabiliteit thuis als zijn ouders een knipperlichtrelatie hebben? Ik noem dat geen stabiliteit. 

“Hij kon niet zijn wie hij was”

André Hazes gaat naar een nieuwe school en blijkbaar vindt Monique ook dat er nog wat anders mis was met die school. Zo zegt ze daarover: “Hij kon niet zijn wie hij was”. Eigenlijk de enige manieren waarop je dat hoort, is wanneer iemand transgender is of als de ouders een smoesje zoeken. Tenzij mini Dré liever een meisje is, ligt het dus aan de ouders. 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Meest gestemd
Nieuwste Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hassan
Hassan
2 maanden geleden

Met andere woorden. Dunne Dreetje en zijn inwisselbare teefje zijn boos, dat de oude school. De leerplichtambtenaar heeft ingeschakeld. Want hee zeg, dat kan niet zomaar he. Je hebt wel te maken met Hazes. Net goed. Zal ze leren.

Ap schaamlap
Ap schaamlap
2 maanden geleden

Het zal je vader maar zijn die Andre,wat een flapdrol!hij ligt elke week een ander wijf te ketsen,stink junk!

Harry Nak
Harry Nak
2 maanden geleden

Je zal maar een kind zijn in een disfunctioneel gezin en daarbij voortdurend als uithangbord moeten dienen voor je moeder’s op instagram account. Dat joch denkt straks dat het volkomen normaal is om iedere futiliteit te delen met de rest van de wereld en vervolgens dit in de overige media te zien verschijnen.

Adrianus
Adrianus
2 maanden geleden

Andre zonder talent,over het paard getild mannetje!

Annette Schwarz
Annette Schwarz
2 maanden geleden

En maar blijven doorgaan met het exploiteren van je kind op het internet.
Die Monique is een waardeloze moeder!
De kinderbescherming moet het jochie uit het ouderlijk huis weghalen en ‘m afvoeren naar een pleeggezin.

Janheeft eenPlofkop
Janheeft eenPlofkop
2 maanden geleden

Ik zou die Monique toch wel heel graag voorover willen buigen en haar hard en diep in haar uitgelubberde kontje willen nemen (uiteraard na toestemming).

GodInFrankrijk
GodInFrankrijk
2 maanden geleden

André Hazes is toch al jaren dood??
Het non-talent waar hier over geschreven is toch gewoon dreetje junior

Reserve vierde man
Reserve vierde man
2 maanden geleden

Ik heb toevallig net mijn mini Dre stevig in de handpalm liggen.

Natnek
Natnek
2 maanden geleden

Wat een kermisvolk zeg. Zij zijn het genetisch afval van Nederland.

Tekstschrijver
Tekstschrijver
2 maanden geleden

Wat een lekker moedertje

Beheerder Altwin
Beheerder Altwin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Ap schaamlap

Heerlijk toch elke week een andere vrouw elke dag een biefstuk is na een tijdje ook niet lekker meer

Tja
Tja
2 maanden geleden

Gaat een leven lang mee de les die ze hem hier meegeven. Zo doe je dat leert het knulletje. Triest.

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x