Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen: Hoe erg kun je misbruik maken van je bekendheid?

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen. Het Meiland telg vindt het geen enkel probleem om flink misbruik te maken van haar bekendheid. Op de een of andere manier lijkt het haar een goed idee om bij haar volgers te gaan smeken om kaartjes voor de Formule 1 race.

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen
Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes en lijkt er geen doekjes omheen te winden. Op de een of andere manier lijkt het haar een goed idee om haar volgers te misbruiken voor haar eigen voordeel. En wat is precies haar doel hiervan? Ik heb wel een idee wat ze wil bereiken.

Het lijkt er een beetje op dat Maxime vooral uit is op een uitnodiging van een groot bedrijf of een bekend persoon. Natuurlijk verwacht je ook niet heel veel anders van iemand als Maxime Meiland, maar het is wel erg laag om dit zo te proberen. Enfin, als zij graag misbruik wil maken van haar bereik dan moet ze het lekker zelf weten.

IMG 20230820 WA0001
Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen: Hoe erg kun je misbruik maken van je bekendheid? 2

Walgelijk persoon

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes voor de race van Max Verstappen en dit maakt haar een walgelijk persoon. We weten natuurlijk dat Maxime niks anders gewend is rijk zijn en zo gedraagt ze zich ook. Voor sommige mensen komt bekendheid met een grote tol, maar voor Maxime lijkt het alleen maar voordelen te hebben. 

Dit is niet de eerste keer dat Maxime misbruik maakt van de situatie. Ze vindt het namelijk ook normaal om meer geld te vragen voor haar rol in Chateau Meiland. Heel veel meer dan zeuren en de boel saboteren doet ze daar niet in, dus ik snap niet zo goed waarom ze hier meer geld voor moet ontvangen. 

De vriend van Maxime Meiland

Waarschijnlijk maakt de vriend van Maxime Meiland ook goed gebruik van de situatie. Maxime heeft het namelijk over kaartjes. De kans is dus groot dat ze hem ook mee wil nemen. Over misbruik maken van de situatie gesproken. Enfin, waarschijnlijk gaat Maxime toch niet veranderen.