Peter Gillis is vermist: “Alle auto’s zijn weg”

Peter Gillis is vermist. De laatste tijd horen we helemaal niets meer van Petertje. Dit kan natuurlijk zijn geweest omdat hij op vakantie was in Spanje, maar het lijkt erop dat er meer achter zit. Hij lijkt al terug te zijn van zijn vakantie en al zijn auto’s zijn weg.

Peter Gillis is vermist
Peter Gillis is vermist

Peter Gillis is vermist

Peter Gillis is vermist en niemand weet waar hij is. Een bezorgde buur van Gillis heeft contact met ons opgenomen om te vragen waar Gillis is. Wij snappen er net zo weinig van als hij. Zal Petertje ergens naartoe zijn gevlucht om te ontsnappen aan al zijn problemen? Dit lijkt mij best waarschijnlijk, want wat zou Gillis anders gaan doen met al die problemen die hij in Nederland heeft?

Peter Gillis is vermist en al zijn auto’s lijken ook spoorloos verdwenen te zijn. Het nieuwe huis van Gillis staat helemaal leeg en lijkt onbewoond. Daarnaast hebben we op de sociale media ook helemaal niets meer van hem gehoord. Wat zal de reden zijn dat die gehaktbal op pootjes nu onvindbaar is?

Gevlucht naar Spanje

Het lijkt erop dat Petertje de benen heeft genomen en nog steeds in Spanje zit. De kans is groot dat hij hier naartoe is gegaan om al zijn problemen in Nederland uit de weg te gaan. Aangezien alle problemen steeds verder op beginnen te lopen, lijkt het me logisch dat hij zo’n stunt zou uitvoeren. 

Hij heeft een tijdje geleden een penthouse in Spanje gekocht, waar hij graag met zijn vriendin Wendy naartoe wilde gaan. Ze waren ook van plan om samen te gaan wonen, dus is acht de kans vrij groot dat ze dat nu in Spanje aan het doen zijn. Het is wel bijzonder dat hij hier niets over op social media heeft gezet. 

Alle belangrijke dingen meegenomen

Gillis lijkt alle dingen met waarde meegenomen te hebben en compleet te zijn vertrokken. Natuurlijk is dit voor de criminaliteitscijfers in Nederland niet zo erg, maar de kans is klein dat Gillis er makkelijk mee weg gaat komen. Zal hij dit met voorbedachten rade gedaan hebben? Het is namelijk erg toevallig dat hij een huis in Spanje heeft gekocht.