André Hazes mist zijn leerplichtzaak: Ben bang voor gevangenisstraf

André Hazes mist zijn leerplichtzaak
André Hazes mist zijn leerplichtzaak

André Hazes mist zijn leerplichtzaak. Op Radio 538 heeft André het een en ander verteld over de zaak. Zo heeft hij ook verteld dat de zaak al eerder voor is gekomen. Blijkbaar had hij hier lak aan, want hij is gewoon niet geweest. De hoorzitting van zijn zaak wordt nu opnieuw gedaan, maar het had slecht voor hem uit kunnen pakken. Ondanks dat zegt hij dat hij er geen spijt van heeft. Wel is hij bang voor het resultaat van de rechtszaak. 

André Hazes geeft toe fout te zitten

André Hazes wist voordat hij zijn zoontje van school haalde al zeker dat hij fout zat. Hij zegt tijdens een interview met RTL Boulevard dat hij eerst mondeling akkoord had gekregen van de school, maar deze vervolgens ingetrokken is. Hij was dus wel degelijk op de hoogte van zijn acties en welke invloed dit zou kunnen hebben op zijn zoontje. 

Bij Radio 538 zegt Hazes dat het net iets anders in elkaar zit dan er gedacht wordt: “Het is wel iets anders gegaan, het is niet zomaar van: We houden ons kind gewoon 13 dagen thuis en jullie zoeken het maar uit. We hebben mondeling goedkeuring gehad en een paar dagen voor de reis is die ingetrokken. Toen heb ik gezegd: Ik heb alles al geboekt”. Dit is alleen niet het probleem van de school. 

Hazes heeft geen spijt van zijn acties

André Hazes geeft toe dat hij geen spijt heeft van zijn acties. Zo zegt hij: “Is het stom? Weet ik niet. Het is in ieder geval niet netjes. Maar ik weet dat we door die reis nu hier zijn gekomen. Ik heb het gelukkigste kind op aarde, die zijn ouders gelukkig ziet. Dat is begonnen bij die reis”. Het is maar de vraag of de rechter het hier ook mee eens is. We gaan het horen in augustus.