Peter Gillis kan zijn straf niet meer ontlopen: Gaat dit het einde van zijn carrière op tv worden?

Peter Gillis kan zijn straf niet meer ontlopen
Peter Gillis kan zijn straf niet meer ontlopen

Peter Gillis kan zijn straf niet meer ontlopen. Nu de aantijgingen tegen Peter Gillis steeds verder op beginnen te lopen, wordt het steeds lastiger voor hem om zijn straf te ontlopen. De kans is groot dat de tijd dat we Peter Gillis op tv zien binnenkort voorbij is. John de Mol heeft tot nu toe een oogje dicht geknepen voor Peter Gillis, maar de kans is groot dat hij er na de rechtszaak niet meer omheen kan. Wordt dit het einde van zijn carrière op tv?

John de Mol is naïef

Nu de kijkcijfers van Massa is Kassa blijven dalen, is de kans groot dat Peter Gillis binnenkort van de tv af gehaald wordt. De realitysoap is een hele tijd een groot succes geweest voor de kijkcijfers, maar op het moment beginnen de kijkcijfers met grote vaart te dalen. 

John de Mol gaat vooral voor de kijkcijfers, maar nu de kijkcijfers ook beginnen te dalen, is het maar de vraag hoe lang hij nog een oogje dicht blijft knijpen. Je kunt tegenwoordig niet meer om Peter Gillis en de aantijgingen tegen hem heen. Daarom is het naïef dat John de Mol hem nog niet van tv heeft gehaald. 

De ware aard van Peter Gillis komt naar boven

Peter Gillis laat nu zelfs in zijn realitysoap zijn ware aard zien. In de vorige aflevering van het huidige seizoen is te zien hoe Petertje tekeer gaat tegen een betalende gast die over het gras heen rijdt. De gast doet dit een beetje onhandig, waardoor er sporen ontstaan. Petertje ziet dit en het is ook op beeld te zien hoe hij begint te razen en tieren tegen zijn gast. Zo schreeuwt Gillis tegen zijn gast: “Heb je een hark bij?! Heel mijn ingezaaide ding is nu naar de klote. Ik wil dat je het bij harkt”. De enige hark die in het fragment te zien is, is Petertje zelf. Zie de aflevering hier!