Rijk Hofman is bedreigd door Ex on the Beach deelnemer: ‘Hij heeft me met elke bedreiging die er bestaat bedreigd’

Rijk Hofman is bedreigd door Ex on the Beach deelnemer
Rijk Hofman is bedreigd door Ex on the Beach deelnemer

Rijk Hofman is bedreigd door Ex on the Beach deelnemer. In zijn podcast Broers, die hij samen met zijn broer Sam Hofman opneemt, vertelde Rijk dat hij bedreigd is door een deelnemer van Ex on the Beach. Zo vertelt hij tijdens de podcast: ‘Hij heeft me met elke bedreiging die er bestaat bedreigd’. RealityFBI heeft naar buiten gebracht om wie dit precies gaat: Jorden Lorenzo van Ex on the Beach. 

De bedreiging van Jorden

Rijk Hofman vertelt hoe hij op het terras zat en bedreigd werd door iemand van Ex on the Beach. Hij zegt hoe hij rustig op het terras zat met een aantal vriendinnen tot hij aangesproken werd door iemand. Rijk dacht dat het een luisteraar was die een foto wilde, maar het bleek iemand met een heel agressief gezicht te zijn. 

Rijk zegt: ‘Het kan niet zo zijn dat ik iets over iemand zeg en dat ik hem dan niet zijn woord laat doen’. Jorden was alleen een beetje agressief tegen Rijk. Zo omschrijft Rijk: ‘Hij heeft me met elke bedreiging die er bestaat bedreigd’. Tijdens de bedreigingen had Rijk geen idee waar het precies om ging, maar dit werd uiteindelijk wel duidelijk. 

Vrouwonvriendelijke opmerking tijdens een podcast

Het hele verhaal gaat om een vrouwonvriendelijke opmerking die Jorden tijdens een podcast heeft gemaakt. Zo heeft hij tijdens de podcast gezegd: ‘Een vrouw daalt in waarde als ze veel bedpartners heeft gehad’. Bij Rijk schoot dit in het verkeerde keelgat in een video, dus daar was de Ex on the Beach deelnemer boos om. Uiteindelijk heeft Rijk gezegd: ‘Als ik wist dat het hierom ging, had ik je helemaal je verhaal niet laten doen’, waarna de Ex on the Beach deelnemer nog een kwartier door heeft lopen vloeken en tieren om vervolgens weer verder te gaan met zijn avond.