Jan Roos: Marcel&Gijs nu al de zomerflop

Marcel&Gijs nu al de zomerflop
Marcel&Gijs nu al de zomerflop

Marcel&Gijs nu al de zomerflop. Ik begreep er geen reet van waarom Johan Derksen toch in hemelsnaam voorstelde om Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteboer in de zomer Vandaag Inside te laten vervangen. Twee hele linkse VPRO-jongens die op het SBS-publiek neerkijken. Maar nu snap ik het. Hij wilde ze gewoon op hun bek laten gaan en daarna uitlachen. De eerste uitzending keken er nog 611.000 zielen naar Marcel&Gijs, gisteren was dat reeds tot 391.000 gedaald.

Marcel&Gijs nu al de zomerflop

Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha. Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha

Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha. Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha.

Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha

Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha. Hahahahahahahahahaha. Hahahahahahahahahahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahaha. Hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahha. haalt adem Hahahahahahahah. Hahahahahahahahahahahahahahahahah. Hahahahahahahaha.