Rob Kemps mist de eerste stapjes van zijn dochter door affaire: Hij loopt schaamteloos door Parijs

Rob Kemps mist de eerste stapjes van zijn dochter door affaire
Rob Kemps mist de eerste stapjes van zijn dochter door affaire

Rob Kemps mist de eerste stapjes van zijn dochter door affaire. Terwijl zijn ex-vrouw Mariam thuis zit met zijn dochter, is Rob Kemps lekker met zijn nieuwe vriendin in Parijs. Schaamteloos is hij aan het genieten van zijn vakantie, terwijl zijn dochter thuis de eerste stapjes zet. Blijkbaar heeft de beste man helemaal geen gevoel voor prioriteiten. Het is maar de vraag hoe lang hij nog in het leven van zijn dochter blijft. 

De affaire van Rob Kemps

Rob Kemps heeft nu al een tijdje een affaire met een achtergronddanseres. Het is al een tijdje bekend dat de man ongegeneerd vreemdgaat waar hij de kans ziet, terwijl hij zijn vrouw zwanger was. Inmiddels zijn ze al weer uit elkaar, maar dit heeft best een tijdje geduurd. Rob Kemps heeft zijn relatie van 19 jaar en een kind laten vallen, voor een achtergronddanseres waar hij nu helemaal los mee gaat. 

Vorig jaar heeft Rob Kemps een dochter gekregen met Miriam, waar hij zo lang een relatie mee heeft gehad. Rob Kemps zit op het moment met zijn affaire lekker in Parijs rond te dwalen, terwijl hij alle mooie eerste momenten van zijn dochter mist. Normaal gesproken zijn de eerste stapjes van je kind iets waar je als vader bij wil zijn, maar voor Rob Kemps maakt dit niet zoveel uit. 

Rob Kemps gericht gefotografeerd voor de Privé

Een tijdje geleden stond Rob Kemps met zijn nieuwe liefde in de Privé. Het blijkt dat hij en zijn nieuwe liefde op de hoogte waren van de foto’s. Blijkbaar wil Kemps het heel duidelijk maken aan zijn ex dat hij heel gelukkig is met zijn nieuwe liefde. Het is ronduit respectloos.