Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Jij in en in slecht mens’

Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer
Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer

De ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer. Sarah van Soelen, de ex van André Hazes heeft het helemaal gehad met roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer beweert dat Soelen een affaire zou hebben met Robert Doornbos. Sarah van Soelen laat in een heel lang verhaal op haar Instagram verhaal weten dat ze deze beschuldigingen niet kan waarderen. Volgens haar klopt er ook helemaal niets van, want de vork zou heel anders aan de steel zitten.

Uitgebreide reactie op Instagram

Sarah van Soelen laat op Instagram weten dat ze het er helemaal niet meer eens is. In drie verschillende verhalen laat ze weten wat ze van Yvonne Coldeweijer en alle beschuldigingen vindt. Yvonne heeft een tijdje geleden op Instagram laten weten dat Sarah van Soelen waarschijnlijk een affaire heeft met Robert Doornbos, maar volgens Sarah is Robert alleen een vriend van haar vader en staat ze alleen met ze te praten. 

In het lange verhaal laat ze weten: ‘Jij moet eens ophouden met de grootste onzin posten en om mensen en gezinnen kapot te maken!!’. Hierna vervolgt ze met een poging om Yvonne te beledigen: ‘Yvonne, jij in en in slecht mens, moet stoppen om dingen uit verband te rukken om een beetje poen op je bank te krijgen!’. 

Ex Hazes woest op Coldeweijer 1
Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Jij in en in slecht mens’ 4
Ex Hazes woest op Coldeweijer 2
Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Jij in en in slecht mens’ 5
Ex Hazes woest op Coldeweijer 3
Ex van André Hazes woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Jij in en in slecht mens’ 6

Yvonne Coldeweijer in de problemen

Menig BN’er heeft het niet zo met Yvonne Coldeweijer. Ze plaatst alle roddels en juice die ze binnenkrijgt op Instagram, na haar bronnen te onderzoeken. BN’ers kunnen het meestal niet zo waarderen al hun privéleven op tafel wordt gegooid. Zo heeft Rachel Hazes ook al eerder een rechtszaak aangespannen tegen Yvonne. Gelukkig trekt de koningin van de juice zich hier niet zoveel van aan.