De hel is losgebroken in Huize Meiland: Maxime en Montana Meiland hebben knallende ruzie

De hel is losgebroken in Huize Meiland
De hel is losgebroken in Huize Meiland

De hel is losgebroken in Huize Meiland. Tijdens Chateau Meiland lijkt alles vaak rozenkleur en maneschijn, maar dit keer is het juist het tegenovergestelde. Maxime en Montana Meiland krijgen namelijk knallende ruzie met elkaar. Ze krijgen ruzie over een zogenaamde lekkage die zich in de badkamer voordoet. Uiteindelijk krijgen ze zussen knallende ruzie tot Maxime naar huis vertrekt. 

Ruzie over een lekkage

In Chateau Meiland is eerst te zien hoe de zussen ruzie maken over een lekkage. In de aflevering van gisteren was te zien hoe ze het huis van Montana aan gingen pakken. Martien mocht de ramen lappen, Erica boende de vloer en Maxime kreeg de taak om de badkamer aan te pakken. Dit gaat alleen niet helemaal hoe ze verwacht. Maxime roept namelijk al snel naar beneden: ‘Lekkage!!’, waarop Montana direct geërgerd reageert ‘Wat zit zij nou te zeuren over een lekkage?’

Het wordt al snel duidelijk waar het om gaat. Montana ontdekt namelijk direct dat de afvoer nog helemaal niet is aangesloten. Maxime snapt niet waarom Montana dit niet heeft gezegd en probeert het water op te ruimen door het alweer door de wasbak heen te gooien. Hierna ontstaat direct knallende ruzie. 

Ruzie met de hele familie

Hierna breekt ruzie uit met de hele familie. Montana zegt: ‘Ik word hier niet goed van’. Waarna de rest vraagt of ze weg kunnen gaan: ‘ja, graag zelfs’. Maxime is hier niet blij mee, want ze heeft de schuld gekregen. Zo zegt ze: ‘Ik ga hier nooit meer heen. Gekke vrouw’. Dat wordt nog flink drama de volgende keer dat ze gaan klussen bij Montana Meiland