Bizar: 5-jarig zoontje van Chantal Janzen wil zijn naam veranderen

5-jarig zoontje van Chantal Janzen wil zijn naam veranderen
5-jarig zoontje van Chantal Janzen wil zijn naam veranderen

5-jarig zoontje van Chantal Janzen wil zijn naam veranderen. Chantal Janzen liet op haar verhaal weten dat haar zoontje zijn naam wil veranderen. Chantal plaatst wel vaker gesprekken die ze samen met haar zoontje heeft gehad, maar dit gesprek heeft wel een hele rare wending. Haar zoontje Bobby heeft namelijk bedacht dat hij graag een andere naam wil krijgen. Ze beginnen steeds jonger…

Een andere naam voor Bobby

Het zoontje van Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz heet Bobby. De naam lijkt al een beetje op een naam voor een hond en hij ziet dit nu waarschijnlijk zelf ook in. Zo zet Chantal Janzen op haar verhaal hoe haar zoontje aan haar vraagt: ‘Mama, weet je hoe ik nu heet?’, waarop Chantal reageert: ‘Ja, Bobby toch?’. Blijkbaar heeft haar zoontje toch niet zoveel met de naam die zijn ouders hem gegeven hebben. Hij zegt hier namelijk op: ‘Nee, Otto’. 

Zoontje Chantal Janzen
Bizar: 5-jarig zoontje van Chantal Janzen wil zijn naam veranderen 2

De kans is niet heel groot dat Chantal en Marco hun zoontje zomaar zijn naam laten veranderen, maar tegenwoordig weet je het maar nooit. Voor sommige kinderen wordt voordat ze geboren worden al bepaald dat ze non-binair of transgender zijn. Het is te hopen dat Chantal Janzen en haar man zich hier niet aan gaan branden…

Nog maar net vijf

Het zoontje van Chantal Janzen is nog maar net vijf. Vorige week heeft hij zijn vijfde verjaardag gevierd. Dit heeft hij moeten doen in een huurwoning, want de miljoenenpand van Chantal en Marco is nog niet af. Voor dit pand heeft ze ruim 3,7 miljoen euro betaald.