Patty Brard heeft een hekel aan Peter Gillis: ‘Ik steun Nicol Kremers’

Patty Brard heeft een hekel aan Peter Gillis
Patty Brard heeft een hekel aan Peter Gillis

Patty Brard heeft een hekel aan Peter Gillis. Ze heeft al duidelijk laten weten aan welke kant van het onderzoek ze staat. Patty geeft namelijk aan dat ze met alles achter Nicol Kremers staat. Ondanks de ‘knuffelpolicy’ van Shownieuws heeft Patty Brard laten horen hoe ze zich voelt over de mishandelingszaak tussen Peter Gillis en Nicol Kremers. Tussen neus en lippen door heeft ze ook laten weten dat ze een hekel heeft aan Peter Gillis. 

Patty Brard heeft nauw contact met Nicol

Patty Brard heeft als deel van Shownieuws goed contact met Nicol Kremers. Zo zegt ze: ‘Ik heb nauw contact met haar. Daar ben ik erg blij mee, want ze kan de steun wel gebruiken’. Patty is ook degenen die het nieuws over de aangifte naar buiten heeft gebracht. 

Brard laat weten dat ze helemaal klaar is met Peter Gillis. Zo zegt ze: ‘Ik heb nou eenmaal een hekel aan kerels met losse handjes. Ik kan niet anders dan haar op haar woord geloven, want ze maakt haar verhalen heel duidelijk’. Hierna vervolgt Patty: ‘Ze heeft me ook laten weten dat ze bij haar ouders was en die heel lief voor haar zijn geweest. Daar ben ik erg blij om. Ik weet dat ze door een echte hel gaat en ik wens haar hier veel sterkte mee. 

Toch geen aangifte

Toch heeft Nicol Kremers besloten om geen aangifte te doen. Op aanraden van haar advocaat wacht ze nog even af. Haar nieuwe advocaat is van plan om zich nog eens flink in te lezen in de zaak om hierna een beslissing te maken. Hoe het aan de kant van Nicol of de kant van Peter gaat, is nog niet helemaal duidelijk.