Montana Meiland heeft paniek: ‘28 en nog geen vriend’

Montana Meiland heeft paniek
Montana Meiland heeft paniek

Montana Meiland heeft paniek. Ze ging vorig jaar met haar ex-vriend uit elkaar na een relatie van ruim 8 jaar. Inmiddels zijn ze al een tijdje uit elkaar, maar voor Montana begint het wel een beetje te kriebelen. Ze vraagt zich namelijk af of ze wel op tijd een vriend krijgt voordat ze geen kinderen meer kan krijgen. Tijdens een interview met de Telegraaf is ze open over haar kinderwens en haar angst geen kinderen te kunnen krijgen. 

De groeiende kinderwens van Montana Meiland

Montana Meiland heeft in het interview aangegeven dat ze een groeiende kinderwens heeft. Ze wou al graag kinderen, maar nu ze wat ouder wordt, voelt ze de druk. Montana Meiland is de oudste van de dochters, maar ze heeft op het moment geen relatie en ook geen kinderen. Op het moment is ze al 28 en is ze bang dat ze straks geen kinderen meer kan krijgen. 

Zo zegt ze: ‘Ik heb de gedachte gehad van: Ik ben nu al 28 en zit zonder relatie. Aan de andere kant, ik ben nog geen 30. Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf waarvan ik helemaal hoteldebotel wordt’. Montana is niet helemaal zeker over wat ze zoekt: ‘Gewoon iemand met wie het klikt en dat het gewoon werkt zonder gedoe’. Ze weet ook wat ze niet wil. Ze wil namelijk absoluut niet dat haar vriend op Frans Bauer lijkt. 

Druk vanuit haar zusje

Het zusje van Montana is een stuk succesvoller in de liefde. Waarschijnlijk voelt ze deze druk ook wel een beetje. Maxime Meiland is getrouwd en heeft al twee kinderen. Waarschijnlijk voelt Montana hierdoor de druk als maar meer. Gelukkig heeft ze er inmiddels een beetje vrede mee: ‘Dingen gebeuren met een reden. Het is prima zo’.