Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis

Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis
Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis

Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis. Nu Peter Gillis over een paar maanden voor de rechter moet verschijnen, dacht Nicol Kremers dat het een goed idee was om hierop te reageren. Aangezien Patty Brard nu goed contact heeft met Nicol, heeft zij haar hier het een en ander over gevraagd. Nicol Kremers heeft ook een aantal foto’s van de mishandeling gedeeld met de wereld. 

Nicol Kremers gaat alsnog aangifte doen

De zaak gaat om Nicol Kremers die 29 mei mishandeld zou zijn. Nicol geeft aan dat iemand heeft gebeld naar 112 om een melding te maken van de mishandeling, waarna Nicol zelf heeft verklaard dat er helemaal geen mishandeling plaats heeft gevonden. Nu geeft ze aan dat ze dit onder druk van Petertje verklaard heeft. Na een jaar lijkt het haar dan nu eindelijk verstandig om toch wat met de zaak te gaan doen. 

Nicol heeft het idee dat Peter haar heel slecht neer aan het zetten is in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Ze heeft namelijk het idee dat hij haar constant voor ‘golddigger’ uit aan het maken is. Tijdens een interview geeft de nieuwe vriendin van Gillis aan dat ze ze achter hem staat. Ze heeft ook een verklaring aan de politie afgelegd, waar bij Peter nog niks over bekend is. 

De mishandeling

De mishandeling gaat om Peter Gillis die in mei vorig jaar Nicol mishandeld heeft. Dit heeft hij gedaan door haar te bijten. Nicol is door hem in haar neus en rug gebeten, wat ook op de foto’s te zien is. Peter Gillis heeft ook een nacht in de cel doorgebracht na Nicol gebeten te hebben. Later werd het bekend dat Nicol toch af wilde zien van aangifte, maar nu vindt ze het toch weer tijd om een aangifte te doen tegen Petertje. 

Nicol Kremers mishandeld 1
Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis 3
Nicol Kremers mishandeld 2
Nicol Kremers reageert op mishandeling Peter Gillis 4