Jessie Maya gaat door het leven als crimineel

Jessie Maya gaat door het leven als crimineel
Jessie Maya gaat door het leven als crimineel

Jessie Maya gaat door het leven als crimineel. Ze heeft wel vaker een grote fout gemaakt, maar dit keer gaat ze gewoon helemaal als crimineel door het leven. Samen met een vriend zit ze in haar auto, maar tijdens het rijden in haar auto is ze wel constant bezig met haar telefoon. Eerder heeft ze al een flinke boete gekregen voor het parkeren van haar auto op de verkeerde plek. 

Tijd voor de volgende boete

Ze heeft haar vriend helemaal bang gemaakt voor de manier waarop ze rijdt. Dit laat hij ook duidelijk weten op het verhaal dat hij plaatst. Waarschijnlijk vindt ze het dan ook weer tijd voor de volgende boete. Ze heeft geluk dat ze nog geen politie tegen is gekomen, maar het blijkt dat ze constant aan het appen is tijdens het rijden. 

De vorige boete

Hiervoor heeft ze al een boete gehad voor het plaatsen van haar auto op de verkeerde plek. De politie heeft er direct voor gekozen om een wielklem om het wiel van de auto te plaatsen. Destijds had ze gewoon haar auto veel te lang op een plek gezet. Hier heeft ze een boete van 385 euro voor gekregen. Blijkbaar was dit niet voldoende, dus wil ze graag weer een volgende boete ontvangen.