Peter Gillis doet er alles aan om Nicol Kremers te vergeten

Peter Gillis doet er alles aan om Nicol Kremers te vergeten
Peter Gillis doet er alles aan om Nicol Kremers te vergeten

Peter Gillis doet er alles aan om Nicol Kremers te vergeten. Nu het vakantieseizoen er weer aan zit te komen, is Petertje volop bezig met het maken van aanpassingen aan zijn vakantieparken. Eén van de dingen waar hij nu het meeste mee bezig is voor zijn parken, is het vergeten van Nicol Kremers. Hij doet er namelijk alles aan om haar achter zich te kunnen laten. 

Alle sporen van Nicol Kremers uitwissen

De manier waarop Peter Gillis Nicol wil vergeten, is door al haar sporen uit te wissen. Dit doet hij vooral heel veel bij zijn vakantieparken. Hier zijn veel posters, foto’s en doeken te vinden waar Nicol Kremers nog op te vinden is. Als een tiran rijdt Peter Gillis in een golfkarretje door zijn vakantieparken om te laten zien wat er allemaal van Nicol Kremers weggehaald moet worden. 

Peter wil NERGENS meer HERINNERD worden aan NICOL | Familie Gillis

Volgens mij vindt Gillis het tijd om alles van Nicol te vervangen door Wendy van Hout. Nu hij zijn hele toekomst met haar al aan het uitstippelen is, wil hij dit zo snel mogelijk doorzetten. Hij is ook al van plan om te trouwen met zijn nieuwe vlam. Hij lijkt heel snel te gaan met zijn toekomstplannen met Wendy. Van de kant van Peter is het goed te zien dat hij oprecht met haar is. 

Peter Gillis moet uitkijken voor een bruiloft

Ondanks dat het er voor Petertje nu allemaal uitziet als rozenkleur en maneschijn, moet hij wel uitkijken voor zijn nieuwe vlam. Als hij ervoor kiest om met haar te gaan trouwen, kan dit nog bijzonder lastig voor hem worden. 

Zodra ze besluit om bij hem weg te gaan, heeft Wendy namelijk recht op een deel van het vermogen van Petertje. Ze lijkt een beetje een golddigger te zijn, dus dit is wel een makkelijke manier om aan geld te komen voor haar. Voor Peter kan het een betere optie zijn om niet in gemeenschap van goederen te trouwen.