Onze minister-president support treitervlogger

Onze minister-president support treitervlogger
Onze minister-president support treitervlogger

Onze minister-president support treitervlogger. Op de Instagram van treitervlogger Ismael Ilgun is Mark Rutte te zien die heel vrolijk met hem in een restaurant te zien is. Dan moet je nagaan dat Mark Rutte Ismael ooit heeft uitgemaakt voor ‘tuig van de richel’. Nu zijn ze gezellig samen aan het kletsen in een restaurantje. De kans is groot dat onze minister-president binnenkort te zien is in een video van de treitervlogger. 

Van treitervlogger naar Mark Rutte

Het is wel bijzonder om te zien hoe een treitervlogger in contact kan komen met Mark Rutte. Voor veel problemen is onze minister-president niet te spreken, maar voor een ex-treitervlogger kan hij wel even tijd maken om te praten. Ismael heeft uiteindelijk zijn excuses aangeboden voor zijn vlogs en heeft zijn leven gebeterd, maar alsnog is het raar dat hij wel met Mark Rutte in gesprek kan gaan. 

Ismael Ilgun is veel in het nieuws geweest als treitervlogger, maar is inmiddels influencer geworden. Hij heeft een groot bereik gekregen met voornamelijk mensen van een niet-Nederlandse afkomst. Zijn volgers zijn niet zo blij met zijn contact met Mark Rutte, veel mensen vinden het niets voor Ismael om met hem in contact te zijn. Met name het buitenlandse publiek heeft niet veel goeds over Mark Rutte te melden in de comments van zijn onderstaande post. 

Partijdig handelen van Ismael

Ismael is een opiniemaker die niet onpartijdig weet te handelen. Een paar jaar geleden heeft hij het een en ander gezegd over de ruzie tussen Israël en de Palestijnen. Iedereen die een goed woord over Israël te zeggen had, was slecht. Als opiniemaker is hij niet echt onpartijdig.