Monica Geuze maakt video van haar borstpartij

Monica Geuze maakt video van haar borstpartij
Monica Geuze maakt video van haar borstpartij

Monica Geuze maakt video van haar borstpartij. Monica Geuze is altijd al van de aandacht geweest, maar nu plaatst ze op TikTok een video waarin ze graag wil dat je naar haar borstpartij kijkt. Voor het plaatsen van deze video gebruikt ze de smoes dat ze een ‘get ready with me’ video wil maken. Monica Geuze komt de laatste tijd al raar uit de hoek, maar het wordt steeds vager…

Monica Geuze in haar eentje op vakantie

In de video vertelt Monica dat ze in haar eentje op vakantie is. Ondanks dat gaat ze wel met mensen naar het strand. Misschien is het een manier voor haar om een beetje contact te kunnen leggen met de buitenwereld, maar ze zet in de video wel heel opvallend haar borstpartij op camera. Blijkbaar lijkt het haar erg leuk om naar een beachtent te gaan met mensen die ze niet kent. De video waarin ze haar borstpartij laat zien, staat hieronder. 

@monicageuze GRWM & @Beachlife | Swimwear ♬ origineel geluid – Monica Geuze

Monica Geuze is niet serieus met Rijk Hofman

Monica Geuze en Rijk Hofman zijn nu al een tijdje met elkaar bezig, maar Monica Geuze is hier niet zo serieus mee bezig als Rijk. Tijdens zijn interview bij Open Kaart heeft Rijk Hofman toegegeven dat hij met Monica Geuze aan het daten was, maar Monica heeft later tijdens een interview met Boulevard alles weer ontkracht. Ze is er dus niet zo serieus mee als Rijk. 

Voor hem kan dit best een grote tegenslag zijn, want ze is nu ook in haar eentje op vakantie. Deze vakantie kan ook betekenen dat de twee nu helemaal klaar met elkaar zijn. Natuurlijk was het ook maar een beetje de vraag of het een goed idee voor ze was om aan een relatie te beginnen. Rijk leek eerst best serieus, maar waarschijnlijk is het alweer de andere kant op gegaan sinds het interview van Monica bij Boulevard.