Jessie Jazz was depressief tijdens begin van zwangerschap

Jessie Jazz was depressief tijdens begin van zwangerschap
Jessie Jazz was depressief tijdens begin van zwangerschap

Jessie Jazz was depressief tijdens begin van zwangerschap. In het begin van haar zwangerschap ging niet alles helemaal zoals ze wilde. Op het moment zit ze weer vol met energie, maar dit was in het begin van haar zwangerschap heel anders. Zo heeft ze aangegeven dat ze aan het begin van de zwangerschap tegen het randje van een depressie aanzat. Dit heeft ze allemaal verteld tijdens een interview van het tijdschrift ‘Kek Mama’. 

Depressie tijdens de zwangerschap

In maart maakte Jessie Jazz, de vriendin van Kaj Gorgels, bekend dat ze zwanger was. In deze tijd ging dus niet alles zoals ze wilde. Zo zegt ze tijdens het interview dat ze weinig te maken had met lichamelijke klachten, maar wel een zwaar gevoel had voordat ze uit bed stapte. Zo zegt ze: ‘Alles was te veel, ik zat tegen het depressieve randje aan’. 

Een depressie is natuurlijk niet alleen lichamelijk. Ze had ook te maken met mentale klachten. Zo zegt ze: ‘Ik maakte me zo druk om alles. Zo ken ik je helemaal niet werd veel tegen mij gezegd. Ik zelf ook niet. Tijdens de zwangerschap weet je dat je vol hormonen zit en het erbij hoort, maar toch vond ik het een hele intense periode. 

De gender reveal

Een tijdje geleden hebben Kaj Gorgels en Jessie Jazz samen een gender reveal gehouden om met de wereld te delen welk geslacht het kindje is. Tijdens dit feestje lijkt het erop dat het weer helemaal goed gaat met Jessie Jazz, dus er is nu geen sprake meer van een depressie. Hier zegt ze zelf over: ‘Na 12 weken zwanger te zijn, werd ik wakker zonder het zware gevoel’. Inmiddels zegt ze dat ze zich weer helemaal op en top voelt. Zo zegt ze hierover: ‘Ik wil mijn eigen tijd indelen, genieten van de zwangerschap en ook zeker van de bevalling’.