Frans Bauer is de meest authentieke BN’er van Nederland

Frans Bauer is de meest authentieke BN’er van Nederland
Frans Bauer is de meest authentieke BN’er van Nederland

Frans Bauer is de meest authentieke BN’er van Nederland. Yvonne Coldeweijer heeft gisteren een poll gemaakt van wie iedereen de meest authentieke BN’er vindt. Hier is een duidelijke score uit gekomen. Frans Bauer is namelijk de meest authentieke BN’er van Nederland. Al is niet iedereen over hem te spreken, vinden de meeste mensen hem de meest oprechte persoon van alle BN’ers. 

De poll van Yvonne Coldeweijer

Op haar juicekanaal heeft Yvonne Coldeweijer gisteren een poll gemaakt van wie haar volgers de meest authentieke BN’er vinden. Hier heeft ze verschillende namen in genoemd, waaronder Frans Bauer, Johan Derksen en Monica Geuze. Na ruim 100.000 man te laten stemmen, heeft Yvonne het resultaat met ons gedeeld. Hieruit kwam dat Frans Bauer de meest authentieke BN’er is. Dit vinden niet maar een paar mensen, maar het grootste gedeelte van haar volgers vinden hem het meest authentiek. 

Frans Bauer heeft een score van 91% gehaald, wat ruim 10% meer is dan Kees van der Spek die als tweede is geëindigd. Waarschijnlijk komt de hoge score van Frans doordat hij eigenlijk altijd oprecht op tv te vinden is. Veel BN’ers willen er nog wel eens een onzinverhaal van maken, maar Frans Bauer windt er geen doekjes omheen. Stefano Keizers is helemaal onderaan geëindigd als de minst authentieke BN’er. 

Meest authentieke BN'er
Frans Bauer is de meest authentieke BN’er van Nederland 2

Frans Bauer valt niet in de smaak

Ondanks dat valt Frans Bauer niet helemaal in de smaak bij iedereen. Vooral Montana Meiland heft zich geuit over Frans Bauer. Zo zegt ze dat ze Frans Bauer de lelijkste man vindt die er is. Deze uitspraak heeft ze gedaan in de scheurkalender van de Meilandjes. Ondanks dat Frans Bauer de meest authentieke BN’er is, valt hij dus niet helemaal in de smaak bij iedereen. Misschien is dit ook wel iets wat zijn authenticiteit versterkt voor de Nederlanders.