Monica Geuze wil dat je haar boezem ziet

Monica Geuze wil dat je haar boezem ziet
Monica Geuze wil dat je haar boezem ziet

Monica Geuze is natuurlijk iemand die het heerlijk vindt om veel aandacht te krijgen. Op Instagram is dit veel te zien. Dit keer wil ze graag dat je haar boezem ziet. Ze heeft haar volledige boezem op haar Instagram account gezet zodat je ernaar kan kijken. Monica is ook al weer gesponsord door een bikinibedrijf, wat haar weer een mooie kans geeft om haar lichaam op het internet te zetten. 

Boezem zonder vergroting

Monica Geuze heeft natuurlijk een tijdje geleden haar borstvergroting weer laten verwijderen, omdat ze deze blijkbaar niet zo mooi meer vond. Dit is één van de eerste foto’s van haar boezem zonder de vergroting die ze laat zien. Zal het er veel beter op geworden zijn?