Duncan Laurence denkt dat hij het heel zwaar heeft

Duncan Laurence denkt dat hij het heel zwaar heeft
Duncan Laurence denkt dat hij het heel zwaar heeft

Duncan Laurence laat via zijn Instagram weten dat hij denkt het heel zwaar te hebben. Hij heeft zijn nieuwe album al helemaal klaarstaan, maar hij is nog niet van plan om hem uit te brengen. Hij heeft namelijk het idee dat hij enorm moe is en dat hij niks meer kan. Het lijkt er vooral heel erg op dat hij denkt dat hij het heel zwaar heeft. 

Duncan Laurence stelt zijn album uit

Duncan Laurence lijkt het een goed idee om zijn album uit te stellen omdat hij zich niet helemaal lekker voelt. Hij zegt dat hij fysiek en mentaal compleet uitgeput is. Daarom lijkt het hem een beter idee om zijn album een tijdje uit te stellen. Hij weet nog niet hoe lang het gaat duren voordat hij zijn album uit gaat brengen, maar hij wil eerst uitrusten en alles op een rijtje zetten. Het kan best zijn dat dit ook nog wel even gaat duren. 

Wel zegt hij dat hij trots is op het album dat hij gemaakt heeft. Het is wel bijzonder dat je hier trots op kan zijn en tegelijkertijd het album niet uit wil brengen. Hij vindt dat hij niet genoeg gefocust kan zijn op de marketing die hij achter het album wil zetten. Hij geeft aan een paar weken rust te nemen om te herstellen. 

Weken herstellen

Blijkbaar heeft hij het nodig om weken te herstellen. Hij zegt dat hij eerst wat werk af gaat maken om vervolgens een aantal weken rust te nemen. Al heeft hij al niet zoveel fans meer in Nederland, is de kans groot dat dit de hoeveelheid fans niet veel beter gaat maken voor hem. Na iedereen opgelicht te hebben tijdens het Songfestival is het maar de vraag of er nog mensen zijn die op hem zitten te wachten met een nieuw album…