Geen strijd tussen Amalia en Alexia over opvolging troon

Geen strijd tussen Amalia en Alexia over opvolging troon
Geen strijd tussen Amalia en Alexia over opvolging troon

Veel mensen denken dat er een strijd gaat tussen de opvolgers van de troon. Tijdens de podcast ‘Door de ogen van de koning’ heeft de koning het gehad over het opvolgen van de troon. Blijkbaar is dit iets waar helemaal geen strijd over is. Ook heeft de koning wat meer gezegd over zijn relatie met zijn broers. Blijkbaar is het opvolgen van de troon niet helemaal wat het lijkt te zijn. 

Alexia wil de troon niet

Het is helemaal geen gevecht hoe het gaat tussen Amalia en Alexia. Alexia vindt het namelijk helemaal geen probleem dat Amalia de opvolger is van de troon. Er is geen enkel ruzie tussen de twee hierover. Alexia vindt het alleen maar prettig dat Amalia de troonopvolger is en dat zij dit niet hoeft te doen. 

Alexia zegt vooral dat ze heel blij is hoe alles gaat, maar ook dat ze Amalia in alles gaat ondersteunen. Blijkbaar is het overnemen van de troon niet iets waar veel mensen op zitten te wachten. Alexia vindt het blijkbaar maar fijn dat ze later niet op de troon hoeft te zitten. Voor haar is het gewoon makkelijk dat Amalia alles van de troon op gaat volgen. 

De koning en zijn broer

Naast dat Amalia en Alexia hiermee te maken hebben, had de koning hier vroeger ook mee te maken. Zijn broer heeft er ook al vaker wat over gezegd. Zo heeft hij gezegd: ‘Je mag mijn broer in elkaar slaan, zolang je hem maar niet dood maakt. Dan hoef ik de troon niet op te volgen’. Er is bijna niemand die zit te wachten op het opvolgen van de troon. Blijkbaar is het een vloek waar alleen de troonopvolger mee te maken krijgt. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom Alexia Amalia zoveel steunt, zodat ze het zelf niet hoeft te doen.