Maxime Meiland niet te spreken over Code Rosé

Maxime Meiland niet te spreken over Code Rosé
Maxime Meiland niet te spreken over Code Rosé

Maxime Meiland niet te spreken over Code Rosé. Voor de opening van Code Rosé is er natuurlijk al flink wat misgegaan. Zo hebben ze geen vergunning gekregen voor het pension, maar dit hebben ze handig weer opgelost. Voor Maxime Meiland is dit alleen niet genoeg. Ze is namelijk nog steeds niet te spreken over het pension. Vooral het extra werk dat het pension haar oplevert, is ze niet zo van gediend.

Vroeg uit bed voor de ontbijtdienst

Maxime vindt het vooral lastig dat ze zo vroeg uit bed moet voor de ontbijtdienst. Ze moet nu vroeg in de ochtend opstaan om het ontbijt te kunnen serveren bij het pension. Op Instagram plaatst ze een foto van hoe haar dit afgaat. Blijkbaar gaat dit niet zo soepel, want het gaat allemaal niet volgens plan. 

Tijdens het serveren gaat het niet helemaal goed. Zo moet ze hals over kop naar de supermarkt om melk in te slaan voor het pension. Eerst moest ze vroeg haar bed uit om het ontbijt samen met Martien te serveren en dan gaat het ook nog eens mis. Blijkbaar vindt ze dat ze een heel zwaar leven heeft omdat ze zo vroeg op moet staan en het niet lekker gaat…

Een en al drukte

Voor Maxime is zo’n dag een en al drukte. Ze moet eerst vroeg haar nest uit om dan met haar vader te serveren en de rest van de dag is ze bezig met haar dochters. Blijkbaar vinden de comments dat ze wel veel aan het doen is. Zo luidt het: ‘Die azijnzeikers zeggen je bent verwend en doet helemaal niks. Ik vind jou een topper!’. Maar voor Maxime lijkt het allemaal een beetje moeilijk te gaan. Het is maar de vraag hoe lang ze het vol gaat houden met Code Rosé als het zo doorgaat…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand