André Hazes kondigt bruiloft met Monique Westenberg aan

André Hazes kondigt bruiloft met Monique Westenberg aan
André Hazes kondigt bruiloft met Monique Westenberg aan

André Hazes is natuurlijk al een hele tijd onduidelijk over wat hij precies wil met zijn relatie met Monique Westenberg. Hij heeft eindelijk toegegeven wat hij van plan is. Hij heeft aangekondigd dat hij van plan is om in de toekomst met haar te gaan trouwen. Na een hele tijd een knipperlicht relatie met elkaar te hebben, hebben ze besloten om nu toch de volgende stap te zetten. 

André Hazes wil trouwen

Dat hij weer wil trouwen had hij eerder al tussen neus en lippen door verteld, maar hij heeft nu met alle zekerheid gezegd dat hij van plan is om te gaan trouwen. Blijkbaar vindt hij zijn relatie nu wel zeker genoeg om te gaan trouwen. Natuurlijk zijn ze nu al een tijdje weer gelukkig samen en zijn zo ook samen voor hun zoontje aan het zorgen, dus is het wel een goede volgende stap om te gaan trouwen. 

Hazes heeft dit aangekondigd op de radio in België. Hij probeert nu door te breken in België, dus is hij meer in België te vinden op de radio dan in Nederland. Hier heeft hij gezegd dat hij in de toekomst nog wel een bruiloft voor ogen zien. Blijkbaar is Monique nu toch wel goed genoeg om bij te blijven. 

Niet blij met de bruiloft

Mensen zijn niet zo blij met deze aankondiging van Hazes. Zo zeggen ze dat Monique geen zelfrespect heeft om nu nog met hem te willen trouwen. Eerder zijn ze natuurlijk al getrouwd voor een documentaire om vervolgens weer te scheiden, maar ze hebben nu weer besloten om te gaan trouwen. Het is maar de vraag of ze daadwerkelijk van plan zijn om getrouwd te blijven of dat ze dit keer ook weer gaan scheiden na het trouwen. Bij André Hazes en Monique Westenberg is het altijd maar een beetje de vraag wat het wordt…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand