Wat is het vermogen van Wendy van Dijk?

Het vermogen van Wendy van Dijk
Het vermogen van Wendy van Dijk

Dat het vermogen van Wendy van Dijk redelijk veel is, is voor veel mensen geen raadsel. De vrouw is constant te zien op nationale televisie. Ze is het gezicht van veel succesvolle programma’s, zoals The Voice of Holland. Natuurlijk is er een groot drama rondom het programma geweest, maar Wendy heeft hier een flink vermogen verdiend. 

Waar is Wendy van Dijk bekend van?

Wendy van Dijk is vooral bekend als presentatrice op tv, maar ze heeft ook als actrice in verschillende series en films gespeeld. In 1971 is Wendy van Dijk geboren als dochter van een marktkoopman. Op 12-jarige leeftijd heeft ze haar debuut op tv al gemaakt in het programma Zoethout

Ze is pas echt bekend geworden toen ze actrice werd voor populaire series, zoals Moordvrouw. Haar grootste succes is toch echt wel The Voice of Holland die ze mocht presenteren. In 2006 stapte Wendy over van de AVROTROS naar RTL. Haar echtgenoot was destijds de baas van RTL, waardoor ze veel succesvolle programma’s heeft kunnen maken, zoals de X-Factor

Wat is het salaris en het vermogen van Wendy van Dijk?

Sinds Wendy van Dijk in 2019 over is gestapt van RTL naar Talpa, zijn er veel geruchten naar voren gekomen over haar salaris. Zelf wil Wendy niks kwijt over haar salaris, maar vorig jaar kwam Johan Derksen naar buiten met haar salaris. Volgens hem zou zijn een jaarlijks inkomen krijgen van 2,2 miljoen euro per jaar. Dit komt neer op ruim 183 ton per maand. 

Als je dit zo hoort, kun je er vanuit gaan dat het vermogen van Wendy van Dijk erg hoog is. Het wordt geschat dat het vermogen van Wendy van Dijk rond de 4 miljoen euro ligt. Dit is wat er tot nu toe bekend is over het vermogen van Wendy van Dijk. Hierdoor kan ze ook cadeaus aan haar zoon geven van ruim 16.000 euro…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand