Don de Jong aangehouden door politie: Audi RS6 weggetakeld

Don de Jong aangehouden door politie
Don de Jong aangehouden door politie

In de nieuwe vlog van Don de Jong is te zien dat hij wordt aanhouden door politie. Dit gebeurt wel vaker volgens Don, maar het heeft nog nooit zo slecht voor hem uitgezien als deze keer. Na aangehouden te worden door de politie, moet zijn Audi RS6 weggetakeld worden, omdat de auto veel te veel herrie maakt. 

Don de Jong wordt regelmatig aangehouden door politie

Het blijkt dat Don de Jong regelmatig wordt aangehouden door politie, vanwege zijn overdreven getunede auto. Dit is ook niet zo gek, want de auto ziet er belachelijk en niet veilig uit. Don wordt meestal aangehouden door politie omdat er onderdelen van zijn auto uitsteken, maar hier komt hij altijd mee weg. 

Deze keer bleef het niet alleen hierbij, want Don moest zijn auto ook testen op het geluid, wat natuurlijk veel te hard was. Aangezien de auto er zo belachelijk en onveilig uitziet, heeft de politie direct besloten om het geluid van de auto te testen. Wat denk je dat het resultaat hiervan was? Natuurlijk was het geluid van die lelijke getunede auto gewoon veel te hard om mee op de weg te rijden. 

Audi RS6 ingenomen

De politie liet dit natuurlijk niet zomaar gaan, dus hebben ze besloten om de Audi RS6 van Don de Jong direct van de weg af te halen. Daarnaast heeft hij een flinke boete ontvangen van 450 euro, maar dit is voor een Youtuber die zo’n auto kan betalen natuurlijk helemaal niks. 

Naast een boete mag hij ook niet meer met de auto de weg op, omdat deze gewoon te veel geluid maakt. Voordat hij zijn auto weer terug krijgt, moet hij eerst wat aan de uitlaat doen, want deze maakt veel te veel geluid om mee op de openbare weg te rijden. Wie kiest er dan ook voor om een auto zover te tunen dat deze zoveel geluid maakt dat je er helemaal niet mee op de weg mag rijden?

IK BEN MIJN AUTO KWIJT…