De rechtszaak van John de Mol tegen Roddelpraat: “John was er zelf niet”

De rechtszaak Roddelpraat tegen John de Mol
De rechtszaak Roddelpraat tegen John de Mol

De rechtszaak van John de Mol tegen Roddelpraat: “John was er zelf niet”. Jan Roos, Dennis Schouten en ons juridische duo (Arie Brink en Johan Pieters) waren vanmiddag in de rechtzaal van Utrecht voor onze rechtszaak met John de Mol. Jammer genoeg hebben we John niet mogen zien bij deze rechtszaak. Het is 7 juni zover, dan krijgen we de uitslag van deze zaak!

De rechtszaak van John de Mol tegen Roddelpraat: De uitspraak van de rechter

We kunnen nog niets zeggen over de uitspraak van de rechter. Jan, Dennis en het juridische duo hebben een verzoek gedaan om getuigen te laten spreken voor de uitspraak. Het is nog de vraag of dit verzoek ingewilligd wordt of dat ze direct een uitspraak gaan doen. Wij hopen natuurlijk dat ze ons verzoek waar gaan maken!

Er is verder nog niet zoveel te zeggen over de rechtszaak. Wij staan er in met goede hoop en verwachten natuurlijk een positieve uitspraak. 7 juni krijgen we te horen wat het gaat worden in de rechtszaak van John de Mol tegen Roddelpraat. 

De nieuwe Roddelpraat aflevering van vanavond

Natuurlijk moeten we de rechtszaak nog wel even bespreken. In de aflevering van vanavond kunnen jullie exclusieve beelden zien van de rechtszaak. We kunnen jullie alvast verklappen: “Het zijn spectaculaire beelden!” Daarnaast kunnen jullie Mister Nightlife ook weer zien in de aflevering. Vanmiddag was hij er ook bij om samen met ons feest te vieren voor de rechtbank. 

Naast de rechtszaak hebben we ook nog ander nieuws in onze aflevering. Zo gaan we met de enige echte Joke Heukeroth (de zus van Gordon) bellen. Die heeft namelijk ook een belangrijk verhaal te vertellen over haar jeugd met Gordon. Dit gaat het een en ander verklaren over de verbroken relatie van Gordon. We hopen dat jullie vanavond allemaal weer gaan kijken!