Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto

Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto
Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto

Gio Latooy koop wéér een nieuwe auto. Jade Anna, de nu weer vriendin van Gio zette in haar verhaal dat Gio alweer een nieuwe auto heeft gekocht. Er is nog niet zoveel bekend over de auto. Wel is het duidelijk dat Gio weer voor een Range Rover gekozen heeft. 

Overgestapt naar Range Rover

Gio heeft veel verschillende auto’s gehad. Daarom is het ook geen wonder dat hij regelmatig weer een nieuwe auto rijdt. Dit keer blijkt het dat hij weer over is gestapt naar Range Rover. Het is nog niet bekend of hij een andere auto weg gaat doen. Hiervoor reed hij een hele tijd in een Porsche en heeft hij een zeldzame Ferrari gekocht. 

Wat gaat hij met de oude auto’s doen?

Als Gio een nieuwe auto gaat kopen, moet hij natuurlijk wat met de oude auto’s gaan doen. Hij heeft namelijk al auto’s genoeg. Misschien doet hij zijn Porsche wel weg. Op een gegeven moment raakt de ruimte op zijn oprit namelijk op. Over wat hij met de oude auto’s gaat doen is nog niks bekend. 

Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto, de Range Rover

Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto, namelijk een Range Rover. We hebben nog niet zoveel kunnen zien van de auto van Gio. Het model en de kleur zijn daarom nog niet bekend. Wel is op de story van Jade goed te zien dat de auto witte stoelen, een wit stuur en voor de rest zwarte bekleding heeft. 

Doet Gio Jade na?

Jade Anna rijdt ook al een tijdje in een Range Rover. Het lijkt erop dat Gio Jade weer een beetje na aan het doen is. Gio staat er bekend om dat hij niet altijd even origineel is in wat hij doet. Ook met zijn nieuwe aankoop lijkt het weer dat dit niet het geval is. 

Nieuwe auto Gio
Gio Latooy koopt wéér een nieuwe auto 2

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand