Uit eerste hand

Dit verdient Rico Verhoeven per gevecht

Dit verdient Rico Verhoeven per gevecht

Dit verdient Rico Verhoeven per gevecht. We laten het jullie hier weten en lichten ook zijn totale vermogen uit. De kickbokser zit er warm bij met alles wat hij in zijn carrière heeft weten te bereiken. Het maandsalaris varieert, maar is nooit verkeerd.

Wat verdient Rico Verhoeven per maand?

Het is lastig om te zeggen wat Rico Verhoeven maandelijks verdient, omdat het elke keer varieert. Hij krijgt voor zijn werk als kickbokser dan ook niet maandelijks, maar per gevecht betaald. Naast zijn werk als kickbokser heeft hij ook nog een aantal andere inkomstenbronnen. Zo verkoopt hij producten en pakt hij ook acteerklussen aan.

Sinds 2018 is zijn populariteit nog verder gegroeid en daarom heeft hij ook meer kunnen doen. Onlangs speelde hij ook in een Amerikaanse film die binnenkort op het witte doek verschijnt en dat is niet zijn enige acteerklus. Met zijn eigen bedrijf verdient hij geld aan de verkoop van truien, bokshandschoenen en andere items op zijn eigen website. Naar schatting zou hij daar maandelijks zo’n 80.000 euro aan verdienen.

Dit verdient Rico Verhoeven per gevecht

Het is een pittige baan waar hard voor gewerkt moet worden en wat zeker niet voor iedereen is weggelegd. Voor één gevecht bij Glory krijgt hij in ieder geval 200.000 euro. Tegen een andere grote bokser zoals Badr Hari krijgt hij 500.000 euro. Dat is het minimale, want daar komt dan vaak ook nog een deel van de kaartverkoop bij of andere inkomsten. Slaat hij diegene knock-out? Dan mag hij een bonus van 50.000 euro in ontvangst nemen.

Wat is het vermogen van Rico Verhoeven?

In 2018 kwam voor het laatst naar buiten wat het vermogen van Rico Verhoeven op dat moment was. Toentertijd stond de teller op 1,5 miljoen euro, maar sindsdien zijn er geen cijfers meer openbaar gemaakt. We kunnen nu enkel nog een schatting maken van zijn vermogen op dit moment.

Een maand geleden kocht hij nog een beleggingspand in Brabant. Het gaat om een bedrijfsruimte met een appartement erboven. Hier legde hij, zonder bij de bank te hoeven aankloppen, een bedrag van 500.000 euro voor neer. Het appartement met een oppervlakte van 110 vierkante meter, bestaande uit drie slaapkamers en een badkamer, werd eerder al verhuurd voor 995 euro per maand.

Waar woont Rico Verhoeven?

Zelf woont Rico Verhoeven in een villa in Brabant die hij zes jaar geleden kocht voor een bedrag van 668.000 euro. Daar liet hij twee jaar geleden een hypotheek van 912.000 euro op vestigen. Al met al kan zijn vermogen momenteel makkelijk ingeschat worden op een bedrag van zo’n 8 miljoen euro.

Nog geen reacties