Zoveel geld heeft René van der Gijp

Zoveel geld heeft René van der Gijp
Zoveel geld heeft René van der Gijp

Zoveel geld heeft René van der Gijp. Met een contract bij Talpa verdient hij een mooi jaarinkomen, maar ook zijn geschatte vermogen is prima. We delen de cijfers hier, bij RoddelPraat, met jullie.

Een prima carrière in de voetbalwereld

Met zijn 62-jarige leeftijd is René van der Gijp momenteel dagelijks te zien bij Vandaag Inside waar hij het programma samen met Wilfred Genee en Johan Derksen tot een succes maakt. Als oud-profvoetballer en voetbalanalist heeft hij toch een mooie carrière weten te belopen.

‘Geen toevoeging voor Vandaag Inside’

Sander Schimmelpenninck gaf laatst overigens nog te kennen dat René van der Gijp dom is en helemaal niets toevoegt aan Vandaag Inside. Sterker nog, volgens Sander moet de redactie zelfs zijn best doen om René bij een onderwerp aan tafel te betrekken. Maar goed, wie neemt Sander Schimmelpik serieus? Alleen enkele idioten met weinig hersencapaciteit.

Zoveel geld heeft René van der Gijp

Ondanks de mening van Sander doet René van der Gijp het prima en weet hij de centjes wel binnen te harken. Zijn vermogen wordt geschat op vijf miljoen euro en met een contract bij Talpa verdient hij in een jaar 500.000 euro. Die halfmiljoen is wel een stuk minder dan wat Johan Derksen en Wilfred Genee in een jaar verdienen, maar hij voegt dan ook echt wel minder toe aan een succesvolle aflevering van Vandaag Inside.