Depressieve postbode Ruben Koet heeft een bijzondere dronken behoefte

Depressieve postbode Ruben Koet heeft een bijzondere dronken behoefte
Depressieve postbode Ruben Koet heeft een bijzondere dronken behoefte

We hebben al een tijdje niets meer over een van onze sterren geschreven. Gelukkig plaatste hij zelf nu een TikTok om iets van zich te laten horen. De depressieve postbode Ruben Koet heeft een bijzondere dronken behoefte.

Onze grote vriend

Onze grote vriend en vuurwerkmagnaat Ruben Koet, ook wel bekend van de familie Koet en zijn depressieve gevoelens toen hij uit elkaar ging met die ontzettend dikke Melanie Suikerbuik, laat weer iets van zich horen. Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat we over hem hebben geschreven, dus we vonden het wel weer eens tijd worden.

Depressieve postbode Ruben Koet heeft een bijzondere dronken behoefte

Hoe gaat het eigenlijk met onze postbode? We verwachten niet perse het allerbeste nieuws en dat ontvingen we ook niet toen we onderstaande video op TikTok zagen. Hij lijkt wederom een beetje in de war te zijn. Wat doet hij in hemelsnaam nu weer in deze video? Hij drinkt een biertje en ‘playbackt'(?): “Ik ben altijd die zuiplap. Beschonken, dat ben ik. Ik ben altijd aan het zoeken naar een geile hobbykip”. Uhm… Wat?

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand