Tristan van der Lingen bereidt zich voor op musical Grease

Tristan van der Lingen bereidt zich voor op musical Grease
Tristan van der Lingen bereidt zich voor op musical Grease

Tristan van der Lingen bereidt zich voor op musical Grease. Dat doet hij samen met zijn tegenspeelster Danique Graanoogst, die Sandy zal gaan spelen. Ze zijn momenteel druk aan het repeteren en Albert Verlinde is trots. Volgens hem valt de kaartverkoop helemaal niet tegen.

Tristan van der Lingen bereidt zich voor op musical Grease

Momenteel is onze grote vriend Tristan van der Lingen, samen met Danique Graanoogst, druk aan het repeteren voor de musical Grease. Producent Albert Verlinde laat vol trots aan het ANP weten dat hij ‘heel blij’ is met de hoofdrolspelers. En daar heeft hij natuurlijk helemaal gelijk in, want wie wil dat nou niet? Een man waar een aangifte wegens wurging tegen gedaan is én enkel valse noten kan raken. “Ik ga zaterdagmiddag al naar een doorloop kijken”, vertelt Albert.

‘Het theater heeft het moeilijk…’

Grease, the musical is vanaf april al in verschillende theaters in Nederland te zien. De bekende musical reist dan al voor de derde keer door Nederland. Hoe leuk is dat? Volgens Albert Verlinde kijkt men helemaal uit naar de musical: “Mensen willen zich toch vastklampen aan wat ze kennen.” Ja, precies. “Het theater heeft het moeilijk, mensen gaan niet zo snel meer naar het theater. Maar als je weet wat je krijgt, een avond vrolijkheid, liedjes die je kent en een liefdesverhaal dat je kent, dan sla je daar op aan”, aldus Albert.

Albert Verlinde is trots

Toch leek het er sterk op dat de kaartverkoop van de musical flink tegenviel, maar Albert ervaart dat zelf helemaal niet zo. Hij zegt namelijk: “De première is begin april en we hebben nu al bijna 75.000 kaarten verkocht.” Tja, er is dan ook flink reclame voor gemaakt op de publieke omroep met het programma Op Zoek Naar… Is dat niet tegen de mediawet? Jawel.