Koen Pieter van Dijk heeft last van mentale problemen ‘door juicekanalen’

Koen Pieter van Dijk
Koen Pieter van Dijk

Koen Pieter van Dijk heeft last van mentale problemen. Dat laat hij weten middels een TikTok die hij op Instagram deelt. Het zou komen door de juicekanalen. Nou, nou, wat hebben we je misdaan? We zijn toch hartstikke lief voor je?

Meerdere schroefjes los

De man is natuurlijk niet goed bij zijn hoofd en dat wij nu schrijven ‘heeft mentale problemen’… Je zou het bijna geen nieuws kunnen noemen. We weten allemaal natuurlijk allang dat hij mentale problemen heeft, want er zitten wel meerdere schroefjes los in zijn hoofd.

Dat gezegd hebbende, is de duif nu constant bezig met het delen van beeldmateriaal over zijn neusoperatie op zijn Instagram-pagina. Je zou er bijna niet goed van worden, want het houdt maar niet op. Om de vijf minuten volgt een update van hoe hij zich nu voelt en hoe de zwelling in zijn gezicht begint af te nemen.

Koen Pieter van Dijk heeft last van mentale problemen

Eerst zat er nog een pleister op zijn neus met het Turkse boze oog erop, maar nu zit er alleen nog witte tape op. Het is verschrikkelijk. Hoe ver zal het gegaan zijn dat hij een nieuw neusschotje moest krijgen? We willen het eigenlijk niet eens weten. Zojuist deelde hij een video op Instagram waar hij bijschrijft: “ik onderweg naar de psychiater om te klagen over juicekanalen en om te praten over mijn derde ‘mental breakdown’ deze week.” Om vervolgens nog een video er achteraan te gooien met: “oepsie ik bedoel de vierde.” Godsammekrake…

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand