Alberto Stegeman boos nadat iemand hem filmt

Alberto Stegeman boos nadat iemand hem filmt
Alberto Stegeman boos nadat iemand hem filmt

We kregen een bijzondere video binnen waarin een van Nederlands grootste misdaadverslaggevers redelijk dreigend overkomt. Alberto Stegeman boos nadat iemand hem filmt.

Misdaadverslaggever

Natuurlijk zijn we allemaal bekend met de grote Alberto Stegeman. Hij wordt nog wel eens door elkaar gehaald met Kees van der Spek. Dit zijn toch wel de types die de bijzondere misdaadgevallen in zowel Nederland als het buitenland onder de loep leggen met verborgen camera acties.

Een nepbom op een militaire basis

Over Alberto Stegeman hebben we eigenlijk nog nooit iets geschreven, want ja… Wat valt er over deze man te vertellen? Hij doet ook niet veel interessants. Oh, wacht… Hij werd natuurlijk wel bestraft nadat hij een militaire basis was binnengetreden en een nepbom had geplaatst. Dat was zeker bijzonder.

Alberto Stegeman boos nadat iemand hem filmt

Enfin, verder horen we weinig over deze man. Tot we ineens een video binnenkregen waar duidelijk op te zien is hoe hij dreigend op een persoon afstapt die hem filmt. Nu kan je je nog afvragen of dit misschien voor zijn programma is, want hij lijkt ook een tas met verborgen camera bij zich te dragen. We zullen het nog maar even moeten afwachten. Bekijk de video in kwestie hieronder.