Koen Pieter van Dijk ondergaat neusoperatie na te veel drugsgebruik: ‘don’t do drugs’

Koen Pieter van Dijk ondergaat neusoperatie na te veel drugsgebruik: 'don't do drugs'
Koen Pieter van Dijk ondergaat neusoperatie na te veel drugsgebruik: 'don't do drugs'

Koen Pieter van Dijk ondergaat neusoperatie na te veel drugsgebruik. Het zal niemand verbazen, maar Koen maakt net bekend op zijn Instagram dat hij tot de ontdekking is gekomen dat zijn neusschotje verdwenen is. Rara, hoe kan dat?

Restauratie

We weten allemaal dat Koen meer poeder door zijn neus heeft gehaald dan zuurstof. Vandaag kwam hij zelf tot de schokkende ontdekking dat zijn neusschotje niet beschadigd is, maar gewoon compleet verdwenen. Natuurlijk gaat hij weer onder het mes voor verschillende kunstmatige ingrepen aan zijn hoofd. Het restaureren van zijn neus is daar één van.

Koen Pieter van Dijk ondergaat neusoperatie na te veel drugsgebruik

In zijn verhaal op Instagram vertelt Koen: “De arts is net geweest en die heeft alles nagecheckt en ik heb dus helemaal geen septus meer…” Hij bedoelt hier natuurlijk eigenlijk de ‘septum’ mee, maar dat kon hij ook niet weten. Hij heeft er zelf geen eens één, dus we kunnen het hem niet kwalijk nemen. Niemand wil weten hoe zo’n operatie werkt, maar het wordt toch even uitgelegd. “Wat erg! Dus ze halen iets uit mijn ribben… […] Dus ik krijg weer helemaal een goede neus die werkt”, aldus Koen.

Geen neusschot meer

Natuurlijk was de dokter ook niet helemaal van gisteren en wilde een extra check verrichten. Koen legt uit: “De arts had al gezegd, toen ik in Nederland was: ‘zou je even een nasale scan willen doen voor je neus? Kijken hoe het eruit ziet vanwege je ‘history”.” Dat zag Koen niet helemaal zitten, want hij geloofde niet dat er iets aan de hand zou zijn met zijn stofzuiger. Maar: “Kijkt hij in m’n neus, zegt hij: ‘Je hebt gewoon géén neusschot. Niet eens slijtage, je hebt géén neusschot’. Hij valt gewoon in *drukt op zijn neus*.”

‘Don’t do drugs’

Je zou bijna medelijden krijgen met de neus van Koen. “Dus, ja… ik moest gewoon sowieso wel komen. Vroeg of laat stort dat ding in. Wat erg.” Hij sluit af met: “don’t do drugs”. En dat, mijn kinderen, is een wijze les van ome Koen. Hij is het perfecte voorbeeld van wat drugs met een mens doen. Don’t be like Koen.

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand