Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten

Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten
Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten

Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten. We kennen deze meid allemaal van ‘Echte Meisjes In De Jungle’, maar ook die gore video waarin ze bevalt gaat nooit meer van mijn netvlies. RealityFBI kwam tot de ontdekking dat deze twee inmiddels al een tijdje daten.

Wie is Channah Koerten?

Echte Meisjes In De Jungle (EMIDJ) is een veelbesproken en vreselijk programma waarin verschillende ééncellige ‘vrouwen’ elkaar aanvallen. Één van de deelnemers van dit programma is Channah Koerten. Eerder kreeg zij kinderen met ex-vriend Quentin Jarrett (die bekend werd van Ex On The Beach). Allemaal uitschot, dus.

Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten

Nu blijkt Channah Koerten inmiddels al maanden met een nieuw iemand te daten. Onze grote vriend RealityFBI laat namelijk op Instagram weten hoe de vork in de steel zit. “Van diverse bronnen vernomen dat Channah Koerten al een tijdje date met de Amsterdamse interieurdesigner Patrick Russ. Hij verscheen al in een recente vlog van Channah Koerten, maar het lijkt erop dat dit al een tijdje gaande is”, schrijft hij.

Mysterieuze trui

Channah plaatste twaalf dagen geleden inderdaad een vlog op YouTube waar Patrick de interieurdesigner op te zien is. Maar RealityFBI ging nog verder, want hij ontdekte ook dat Channah een trui van hem draagt in een aflevering van EMIDJ. Dat programma werd in oktober al opgenomen, dus dat zou betekenen dat het al een tijdje speelt. Het klopt inderdaad dat ze een trui droeg van het merk ‘Patrick Russ‘, maar daar zijn helemaal geen kledingstukken van te koop.

Slappe dweil

Wat precies de bedoeling is van die uitgebluste dweil op zijn hoofd weet niemand. Je zou denken dat niemand daar op zou vallen, maar dan bestaat Channah Koerten ook altijd nog. Channah is zelf ook een erg onverzorgd type en viel eerder al op Quentin Jarrett, die overigens ook een dweil op zijn hoofd heeft. Eigenlijk is deze match dus nog logisch te noemen ook.

Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten
Dit is de nieuwe vriend van EMIDJ Channah Koerten 3
Echte Meisjes In De Jungle Persdag! 🐍 - Channah Koerten Weekvlog #65