Patty Brard woest op paparazzi

Patty Brard woest op paparazzi
Patty Brard woest op paparazzi

Patty Brard is woest en er nu al helemaal klaar mee. Ze ruilt haar oude villa in voor een kleiner exemplaar in de duinen van Almere. Twee dagen na het bekendmaken van haar verhuizing richting Almere stikt het er van de paparazzi.

Patty Brard woest op paparazzi

Patty Patty Patty is woest en niet te spreken over de fotograven die de duinen intrekken en de rust en privacy van de nieuwe buren verstoren. Dat alles voor een kiekje van het nieuwe huisje van Patty Brard. Het mag dan wel een huis zijn van 1.2 miljoen zijn, maar alsnog… In verhouding met haar oude villa in Amstelveen is dit toch een enorme stap terug.

Goede indruk op de buren

We kunnen ons goed voorstellen dat de buren nu al klaar zijn met het veenlijk, want laten we eerlijk zijn: dat is toch heel Nederland? Patty Brard is in ieder geval niet blij met de eerste indruk die ze maakt. De mensen wonen hier voor de rust en privacy en die wordt op dit moment verstoord door paparazzi. Volgens een woeste Patty Brard, althans.

Het is ongekend

Patty zegt: “ja, we gaan verhuizen naar Almere Duin. Maar is dit echt een reden om als een stel idioten door de duinen te scheuren? Er lopen hier kinderen en dieren, als jullie zo nodig een foto willen, bel me dan!” Bedankt voor de uitnodiging, Pat. We hebben je nummer.