Jade Anna is doodongelukkig

Jade Anna is doodongelukkig
Jade Anna is doodongelukkig

Kom op mensen. We kunnen er gewoon niet omheen. Sinds de break met Gio gaat het gewoon niet goed met Jade Anna. Dat zie je aan elke foto die ze plaatst op Insta. De laatste maakt het echt wel heel duidelijk. Ze is doodongelukkig.

Huis van een half miljoen

Dan kan je wel een huis kopen van een half miljoen, maar dat helpt je niet verder. Aan alles kan je merken dat ze Gio mist. Alhoewel volgens Gio het weer andersom is. Alleen hem zien we dan wel weer tongen met fans, terwijl het over het paard getilde meisje treurige kiekjes op The Gram plaatst.

Dit is het huis van Jade Anna van Vliet
Huis van Jade Anna

Van sugardaddy naar onafhankelijk

Het is natuurlijk ook niets niks om van een sugardaddy naar een eigen “carrière” te gaan. Alleen de vraag is: wat kan ze? Nou ja, beetje bevallig op de foto staan. Dan houdt het wel op.

Jade Anna is verdrietig

[sc name=”jadeannaverdriet”][/sc]

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand