Patty Brard verkast naar Almere

Patty Brard verkast naar Almere
Patty Brard verkast naar Almere

Patty Brard verkast naar Almere en doet een stapje terug. Ze verkocht haar Villa aan de Amstel voor ruim 2 miljoen euro, nadat deze jaren in de verkoop heeft gestaan. Patty gaat wonen in een nieuwbouwwijk bij de duinen.

Einde carrière Patty Brard

Waar het veenlijk ooit (helaas) niet van de tv was te slaan, is haar carrière nu met haar 67 jaar wel officieel voorbij. Na het aankomende ontslag van Jeroen van der Boom en Patty Brard bij SBS 6 moest ze wel verkassen en kleiner gaan wonen, ze kon haar villa aan de Amstel niet meer bekostigen. In mijn opinie is Patty toch wel bekend geworden met haar drugsgebruik en het debiele programma met bipolaire cokejunk Gordon, waar ze samen opzoek gingen naar de eeuwige jeugd. Manmanman, wat een zeikprogramma was dat, en verrassing, ze hebben godzijdank de eeuwige jeugd niet gevonden.

Patty Brard verkast naar Almere

Patty gaat verhuizen omdat dit ze hier veel goedkoper zit. Ze heeft voor 1,2 miljoen euro een huis gekocht in de nieuwbouwwijk Duin. Het zou een vrijstaand huis moeten zijn maar als je de foto’s bekijkt, valt dit toch wel zwaar tegen. Met 195m² woon oppervlak gaat ze er hard op achteruit, daarnaast is er ook minder privacy. Je kijkt de woonkamer van het veenlijk binnen vanaf het voetpad.

Dit is het huis waar Patty Brard gaat wonen