Jaimie Vaes uitgescholden voor kk wijf

Jaimie Vaes uitgescholden voor kk wijf
Jaimie Vaes uitgescholden voor kk wijf

Je kan natuurlijk heel wat van de ex van Lil’ Kleine vinden, dat doen wij ook, maar nu is Jaimie Vaes uitgescholden voor kk wijf op haar Insta. En als dat niet genoeg is wil de hater dat ze harder met haar hoofd tussen de autodeur geplet had gezeten. Al met al niet heel erg vriendelijk.

Het gaat natuurlijk allemaal om de rechtszaak over of de dwergrapper zijn zoontje mag zien. Volgens zelfverklaarde supermom ligt het niet aan haar dat hij zijn kind al meer dan een jaar niet heeft gezien. Had ie zich maar aan bepaalde afspraken/eisen moeten houden of zoiets.

Nu mag hij Lio, zoals het nageslacht heet weer zien. Twee keer per week FaceTime en een keer in de twee weken fysiek. Dat is niet echt veel, maar beter dan niks. Jorik (zo heet Kleine dus) is een waardeloze kerel, maar een kind heeft zijn vader nodig en een vader zijn kind.

Dat dit emotie oproept bij mensen is evident. Alleen dan hoef je toch niet zo vreselijk te keer te gaan tegen Jaimie Vaes. Dat vrouwtje is ook maar slachtoffer van eigen intelligentie.

WhatsApp Image 2023 01 18 at 2.07.38 PM 1
Jaimie Vaes uitgescholden voor kk wijf 2

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand