Politie: ‘RoddelPraat is treurige bullshit’

Politie RoddelPraat is treurige bullshit
Politie RoddelPraat is treurige bullshit

Ja, je leest het goed. Een bekende politieagente (BP’er) schrijft iets op Instagram wat niet door de beugel kan voor iemand in die functie. Ze schrijft: ‘RoddelPraat is treurige bullshit’.

Influencer in ambtelijke functie

Lieke Hester is een BP’er in Nederland. Ze is een influencer in ambtelijke functie. Zo zou je het kunnen omschrijven. Ze schreef een boek, houdt een blog bij en deelt op haar sociale mediakanalen van alles over haar werk. Dit keer deelde ze een bijzondere uitspraak in haar verhaal op Instagram.

‘RoddelPraat is treurige bullshit’

Op Instagram schrijft Lieke namelijk: “altijd op zoek naar nieuwe podcasts. Niet van die treurige RoddelPraat/juice kanaal bullshit, daar zie ik echt geen meerwaarde van in…” Ze is dus op zoek naar een podcast en vraagt haar volgers daarom om tips.

Laten we even voorop stellen dat wij helemaal geen podcast zijn, maar goed… Dat ter zijde. Vervolgens doet zij gewoon de uitspraak: ‘RoddelPraat is treurige bullshit’. En dat is niet alleen hartstikke onaardig… De vrouw is in functie. Ze is politieagente van dit prrraaccchtttigee land. Wij vinden dit niet kunnen. Laat achter in de reacties wat jij hierover denkt.

Politie: ‘RoddelPraat is treurige bullshit’
Politie: ‘RoddelPraat is treurige bullshit’ 2

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand