Floris Wyers komt met nieuwe serie ‘FundaFun’

Floris Wyers komt met nieuwe serie 'FundaFun'
Floris Wyers komt met nieuwe serie 'FundaFun'

Floris Wyers komt met nieuwe serie ‘FundaFun’. Het wordt opgenomen in een vergelijkbare setting als die van RoddelPraat, maar Floris wil alle verwarring snel uit de wereld helpen en schept duidelijkheid op zijn Instagram.

Floris Wyers komt met nieuwe serie ‘FundaFun’

Onze grote vriend Floris maakte via Instagram al bekend dat hij bezig is met een nieuwe serie op YouTube voor zijn kanaal Pure Luxe. Het gaat ‘FundaFun’ eten en daarom gaat het dus waarschijnlijk over huizen die te koop staan. Onderaan het artikel vind je de video die Floris had gedeeld.

‘Even voor de ongeletterden…’

Omdat wij niet de enige waren die de setting erg vonden lijken op die van ons, schept Floris graag meteen wat duidelijkheid. Hij plaatste zojuist op Instagram: “even voor de ongeletterden onder jullie: onze nieuwe (vastgoed) serie ‘FundaFun’ heeft niets (!) met RoddelPraat te maken. Dit is hele andere content. Niets dus met juice of roddels…” Het is nou weer niet zo aardig om de mensen ‘ongeletterd’ te noemen… Flauw.

Teleurgesteld

Zijn toon klinkt enigszins teleurgesteld, maar Florrie: je hebt je bekendheid nu eenmaal ook aan ons te danken. Wij hebben overigens ook heus wat leuke cijfers gescoord met jou, hoor. Misschien zou je kunnen zeggen dat we elkaar groot hebben gemaakt. Daarom is de gedachte van de mensen ook niet heel gek. We zijn benieuwd naar komende zondag!

Floris Wyers komt met nieuwe serie 'FundaFun'
Floris Wyers komt met nieuwe serie 'FundaFun' 2

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand