Dit is het nieuwe logo van SBS 6

Dit is het nieuwe logo van SBS 6
Dit is het nieuwe logo van SBS 6

Dit is het nieuwe logo van SBS 6. We kwamen het toevallig tegen op Instagram en ontdekten later ook dat het logo op televisie gehanteerd wordt. Daar hoort ook een andere huisstijl bij. Waarschijnlijk hopen ze hiermee terug te krabbelen uit de afgrond waar ze zichzelf de laatste tijd steeds verder in storten.

Imago redden

Het gaat de laatste tijd niet zo best met de zender. SBS 6 weet het telkens voor elkaar te krijgen om programma’s op touw te zetten die floppen. En dat niet alleen… Ze zenden ook nog steeds mensen uit als Peter Gillis. Het imago van SBS 6 heeft daarom wel wat imagoschade opgelopen. Waarschijnlijk besloten ze daarom een logoverandering toe te passen. Alsof alle negativiteit dan verdwijnt…

Dit is het nieuwe logo van SBS 6

Momenteel is het nieuwe logo te zien op hun Instagram-pagina én op televisie, maar op de website is deze nog niet aangepast. Eerlijk is eerlijk: deze zender wisselt nog vaker van logo dan dat Gordon van persoonlijkheid wisselt. Waar eeuwenlang rood de hoofdkleur van de zender was, is het daarna blauw geworden en is het dat nu nog steeds.

Verbetering?

Zouden we dit dus een hele verbetering kunnen noemen? Ik denk het niet. Het is nog steeds koud blauw, maar dat past wel bij het imago. Al hoewel… We ontdekten in de video onderaan dit artikel dat de ‘6’ ook andere kleuren kan aannemen. Laat in de commants weten wat jij denkt over de nieuwe huisstijl van SBS 6.

Dit is het nieuwe logo van SBS 6
Dit is het nieuwe logo van SBS 6 3
SBS6 - Nieuwe vormgeving (02-01-2023)
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x