Gio doet trio

Gio en Jade Anna officieel uit elkaar
Gio en Jade Anna officieel uit elkaar

Het is natuurlijk ook niet niks zo’n breuk. Jade Annaaaaaaa heeft de pleiterik gemaakt en dan doe je wel eens gewoon gekke dingen. Natuurlijk kocht ie eerst een auto. Zo werkt dat nou eenmaal bij te rijke Youtubers. Op het vlak van experimenteren is hij blijkbaar erg openminded nu hij single is. Gio doet een trio. Met twee extra mannen.

En wij zijn niet van het veroordelen. Wij houden van liefde en waar Latooy zijn mond opzet is niet aan ons. Alleen is het wel een flinke stap van een mooi klein meisje naar twee kerels met baarden. Maar whatever makes you tick, zegt mijn moeder altijd.

Gio Latooy aan het experimenteren met zijn seksuele geaardheid?

Gio Latooy was de laatste tijd al wel vaker gekke dingen aan het doen. Hij is net weer single geworden en had duidelijk besloten om het leven te vieren door alles te doen en laten waar hij zin aan heeft. Maar hij is blijkbaar ook op zoek naar nieuwe ervaringen en lijkt besloten te hebben om te experimenteren met zijn seksualiteit. Het lijkt erop dat hij samen met twee extra mannen een ‘spannend’ momentje heeft gehad.

Beelden uitgelekt van Gio met twee mannen op bed

Hieronder zie je hem een zijn twee lovers nog in bed liggen. Aan zijn ogen te zien zit hij nog een beetje in dubio of dit zijn nieuwe hobby gaat worden. We willen hem wel prijzen dat hij dit open en bloot met ons op de Insta deelt.

WhatsApp Image 2022 12 17 at 10.03.48 AM
Gio doet trio 2