Gio Latooy vervangt Jade Anna door nieuwe Porsche

Gio Latooy vervangt Jade Anna door nieuwe Porsche
Gio Latooy vervangt Jade Anna door nieuwe Porsche

Gio Latooy vervangt Jade Anna door nieuwe Porsche. De twee maakte een aantal dagen geleden bekend uit elkaar te zijn gegaan. In een van zijn vlogs zit hij achter het stuur van zijn nieuwe bolide en legt uit dat hij het gedaan heeft om een middelvinger op te steken naar zijn liefdesverdriet.

Gio Latooy vervangt Jade Anna door nieuwe Porsche

Van achter het stuur van een prachtige nieuwe Porsche vertelt hij: “Weet je wat het is? F*ck liefdesverdriet, f*ck dat. Ik koop een Porsche. Zo doen we dat. Ondanks dat het lekker materialistisch ingesteld is. Kijk, ik bedoel: materiaal heb je maar tijdelijk geluk van… Nogmaals: Waarom niet? F*ck it. Ik ben 24, ik sta in de bloei van m’n leven. Waarom zou ik het niet doen?”

In de bloei van het leven

Laten we ook even voorop stellen dat hij inderdaad nu in de bloei van zijn leven zit en dat hij zeker een Porsche moet kopen. Als hij het geld daarvoor heeft en dat graag wil… Leuk, joh. Alleen vergeet niet dat je liefdesverdriet daar absoluut niet mee oplost, hè vriend?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x