Yvonne Coldeweijer onder vuur: ‘wat een dieptrieste vrouw’

Yvonne Coldeweijer onder vuur: 'wat een dieptrieste vrouw'
Yvonne Coldeweijer onder vuur: 'wat een dieptrieste vrouw'

Yvonne Coldeweijer onder vuur nadat ze vroeg aan medewerkers van het VUmc wat er met Marc van der Linden was gebeurd (en er ook nog antwoord op kreeg). Adovcaat Royce de Vries uit zijn kritiek. En niet alleen hij… Ook Twitterend Nederland heeft hun mening klaar.

Spion in het VUmc

Zoals we gisteren al noemde, stelde Yv Cold op Instagram de vraag of ze een spion had in het VUmc die haar kon vertellen wat er aan de hand was met Marc van der Linden. De grap is dat ze hier nog antwoord op kreeg ook. Nu ligt ze echter onder vuur.

Yvonne Coldeweijer onder vuur

Advocaat Royce de Vries verbaasd zich over de vraag van Yvonne of er een spion in het ziekenhuis zit die antwoord kan geven op de vraag wat er met Marc aan de hand is. “Juicekanalen hebben vaak de mond vol over grensoverschrijdend gedrag van anderen, maar hoe moeten we dit dan noemen?”, vindt Royce.

Op Twitter worden er ook vele kritieken geuit van mensen die het niet met Yvonne eens zijn. Het klinkt op het platform onder andere: “Walgelijk”, “Bizar”, “Smerig en laag” en “Wat een dieptrieste vrouw is dit zeg”. Tja… Yv gaat ver om haar resultaten te behalen…

Grootse gevolgen

Het heeft inderdaad grootste gevolgen voor medewerkers van het ziekenhuis als ze die informatie verspreiden. Laten we niet vergeten dat Yv alleen de vraag heeft gesteld en dat het verder de eigen keuze is van degene die dat doet.

Op verschillende nieuwssites is nu te lezen dat het inmiddels wat beter gaat met Marc van der Linden. Al geloven wij daar weinig van. Die man is een junk die nog heel erg veel hulp nodig gaat hebben. Hij was woedend op Yvonne toen zij de vraag aan het publiek stelde, maar daar bleek hij niet de enige in te zijn.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x