Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer
Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer

Eerder vandaag viel het mensen al op dat de YouTube-video van Yvonne Coldeweijer over Rachel Hazes niet meer op YouTube terug te vinden was. Nu weten we hoe dat komt. Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer.

Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer

Rachel Hazes plaatst een heel verhaal op haar Instagram-pagina: “Yvonne Coldeweijer heeft na sommatie en het aankondigen van een kort geding door mijn advocaat haar laatste video verwijderd. In de video deed Coldeweijer onjuise en zeer kwetsende uitlatingen over de rol die ik zou hebben gehad bij het uitlekken van een persoonlijke brief van André en de gevolgen die dat gehad zou hebben voor de relatie tussen André en mij.”

Waarschuwing richting de juicekanalen

Daarna volgt een waarschuwing/dreigement richting alle juicekanalen: “Ik hoop dat ze een volgende keer eerst goed nadenkt voordat ze willens en wetens mensen probeert te kwetsen en te beschadigen en ik ben daarom ook blij dat het verspreiden van dit soort kwetsende en onware roddels door juicekanalen een halt hebben kunnen toeroepen en wat mij betreft geldt dit ook in de toekomst als een duidelijke waarschuwing naar dit soort juicekanalen.”

Yvonne reageert

Is het de bedoeling dat we ons nu aangesproken voelen? Want op zich gaan we heus door met het werk wat we doen. Het heten ook ‘roddels’, hè? Maar Yv Cold is er nog niet klaar mee. Deze vrouw wil vuur met vuur bestrijden. Ze reageert via haar verhaal op Instagram met: “zoals jullie allemaal weten heb ik het nog nooit verkeerd gehad betreft de juice rondom de familie Hazes… maar soms … is er een ander belang dat groter is dan je gelijk halen … To be continued. Very soon.” Wat zal onze juice vriendin hiermee bedoelen? Hopelijk komen we er snel genoeg achter.

[sc name=”instagram_rachel_hazes_yvonne_coldeweijer”][/sc]

Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer
Rachel Hazes spant een kort geding aan tegen Yvonne Coldeweijer 2
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x