Wie Is De Mol wederom gevuld met nietsnutten

Wie Is De Mol wederom gevuld met nietsnutten
Wie Is De Mol wederom gevuld met nietsnutten

Op allerlei nieuwssites valt groots te lezen: ‘deze BN’ers doen mee aan Wie Is De Mol?’ Als ik naar de foto kijk met de kandidaten van het nieuwe seizoen, herken ik er maar één. Wie Is De Mol wederom gevuld met nietsnutten.

Lekker puzzelen

Wie Is De Mol had het dit jaar onwijs leuk aangemaakt met het bekendmaken van de kandidaten. Ze hadden namelijk op vijf verschillende plekken in het land puzzels bedacht die mensen konden oplossen. Bij elk opgeloste puzzel werden twee kandidaten bekend gemaakt.

Hoe hilarisch is dat? Dat je als trouwe kijker van het programma je beste beentje voor zet om de kandidaten te achterhalen om vervolgens te ontdekken dat Truus van nr. 746 meedoet. Kevin van om de hoek deed zijn best, maakte het kistje open en had gewoon geen flauw idee wie de kandidaat was (waargebeurd verhaal).

Wie Is De Mol wederom gevuld met nietsnutten

Maar vertel eens? Wie doen er dan mee? Soy Kroon (oh, wacht hij speelde Jezus, toen Dennis meedoet aan The Passion (weten we dat nog?)). Froukje de Both (die kennen we volgens mij nog wel van jaren geleden). Jurre Geluk is de flikker van Spuiten en Slikken, dus die heeft iemand ook nog wel eens gezien, maar verder?

Anja, Robert, Fatima, Jan-Pieter, Bouke, Bart, Priscilla en Ernie doen mee. Geen idee wie het zijn, maar ze doen mee aan het 23e seizoen van Wie Is De Mol. Het zal zich dit keer afspelen in Zuid-Afrika en wordt vanaf januari uitgezonden. We kunnen niet wachten…

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Net binnen

Meeste reacties

Nieuws van afgelopen maand

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x