André Hazes breekt definitief met moeder Rachel

André Hazes breekt definitief met moeder Rachel
André Hazes breekt definitief met moeder Rachel
Afbeelding met persoon, binnen, poseren

Automatisch gegenereerde beschrijving

Onze vriendin Yvonne Coldeweijer kwam gisteren aan het einde van de dag met de scoop der scoops. Dat is althans hoe ze het zelf noemt. André Hazes breekt definitief met moeder Rachel.

‘De scoop van het jaar’

Gisteren aan het einde van de middag plaatste Yv Cold een YouTube-video met daarin ‘de scoop van het jaar’. Wat was die super spannende scoop dan? Dat André Hazes definitief de relatie tussen hem en zijn moeder heeft verbroken.

Gelekte brief

De aanleiding voor de breuk zou zijn dat Rachel een brief naar Yvonne zou hebben gelekt, André Hazes breekt definitief met moeder Rachel. Het is een afscheidsbrief die André aan zijn ex-vriendin Sarah van Soelen schreef. Afgelopen weekend lag die namelijk ineens bij Yvonne op de deurmat. Rara, hoe kan dat?

Natuurlijk deelde Yvonne begin van de week al de inhoud van deze brief. “We hebben met z’n allen een beetje gespeculeerd wie die brief naar mij zou hebben gestuurd. Wie wil er zo graag dat het uitlekt dat André Monique eigenlijk best wel vervelend vindt, manipulatief en zijn leven heeft verpest voor zeven jaar lang? Dat stond er basically een beetje in”, aldus Yvonne.

‘Het is helemaal ontploft’

Yvonne beweert dat André prima weet wie die brief bij de juicekoningin heeft afgeleverd. Volgens Yv is dat de reden dat hij ook helemaal niet mee speculeert over wie de brief naar Yv heeft gebracht. Ze legt uit: “Jongens, het is helemaal ontploft. Dat is omdat André nu recentelijk terug is bij Monique en jullie, spionnen, al zeiden: ‘Rachel wil dat natuurlijk koste wat kost voorkomen.’”

‘Spionnen’ van Yv denken te weten dat André honderd procent zeker weet dat Rachel de brief heeft gestuurd. Dat zou komen door bepaalde informatie die Yv in haar video of in de brief had vermeld.

Yv legt uit: “Ik weet niet wat ik heb gezegd of gedaan waardoor hij dit kan concluderen, maar het feit is dat dit voor hem zó’n ontzettende shock is, iets wat hij nooit of te nimmer zag aankomen, en daarom definitief het contact met Rachel, zijn moeder Rachel, heeft verbroken. André Hazes breekt definitief met moeder Rachel” Oef… Dat is pittig.

‘Het is gewoon toxic’

“Dit is gewoon toxic wat deze vrouw doet. Het schijnt zelfs dat hij helemaal zoiets heeft van: wow, ik wil haar echt gewoon nooit meer zien. Dat zou betekenen dat het het tweede kind is van Rachel dat geen contact meer met haar wil en dat is best wel heftig”, vervolgt Yv in haar video. En dat is zeker heftig, maar natuurlijk niet onterecht, want Rachel is gewoon zo gek als een deur. Dat is al een paar keer gebleken, maar dit is de klap op de vuurpijl want André Hazes breekt definitief met moeder Rachel.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x